StOrfint besøk av Venstre

11896095_894043237310391_8510926671538365078_nI går hadde StOr besøk fra Venstre på kontoret, sammen med lokale politikere var både Stortingsrepresentant Iselin Nybø som sitter i kirke, utdanning- og forskningskomiteen og Sveinung Rotevatn som sitter arbeid- og sosialkomiteen.

På møtet la StOrleder Anine Klepp og Nestleder for utdanning Magne Bartlett, fram UiS studentene sine krav til høstens statsbudjsett. Det var en konstruktiv dialog og Sveinung Rotevatn kunne love at som et motkonjunkturtiltak ville Venstre gå inn i budjsettforhanligene med Høyre, FrP og KrF med krav om å bygge 1000 ekstra studentboliger i året i tillegg til de ca 2000 som allerede bygges i året.

Rotevatn og Nybø var også samstemte om at de politiske partiene snart må klare å finne penger til å utjevne forskjellen i basisbevilgninger mellom de gamle og de nye universitetene som fortsatt blir finanasiert.

StOr er glad for at både KrF og Venstre kjenner UiS studentene sine prioriteringer til statsbudjsettet og vil at alle partiene på Stortinget skal ha vår arbeidsliste med krav til statsbudjsettet før budjsettforhandlingene begynner senere i høst, sier StOr leder Anine Klepp.

Om stavangerstudent

StOr, UiS, Studentorganisasjonen Stavanger, Studentorganisasjonen UiS, Student UiS
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s